?Wil je een PerenPoesje of ga je voor 1, 2, of 3? ?

“1: Derek Shepherd, 2 Jude Law of 3 Matthew McConaughey?”
traktatie
 Die vraag ga ik morgen stellen aan twee van de drie lieve dames die bij #KoreinWenckenbach werken op de groep de Zeepaardjes. Twee omdat er op vrijdag, 2 dames aanwezig zijn van de 3 die het team vormen.
?Lieke is vandaag jarig, ze is 3 jaar geworden en mag morgen trakteren. Een feest voor haar, maar ook voor mij omdat ik nu geoorloofd mag knutselen en iets kan bedenken om die fruitvriendelijke traktatie een beetje te pimpen…
Het idee van de brave poesjes, had ik al een paar weken geleden goed gejat, i.p.v. slecht verzonnen, via het internet. Thank god voor Pinterest….. Lieke is gek op katten en ik ook en hoe leuk ziet dat eruit al zeg ik het zelf…
✂Maar toen ik gisteravond de sjabloontjes voor het Poezenhoofd, -staart en de -pootjes aan het uitknippen was, dacht ik eigenlijk:  ” Wat doe ik voor die lieve leidsters Lisette, Marloes en Lisa?  Krijgen die ook een Mandarijn- of PerenPoesje van mij? Nee ik dacht het niet. Die dames verdienen wel wat extra’s.”
?Die dames verdienen eigenlijk gewoon een fles champagne! Maar ja, dat is misschien ook niet een goed signaal om af te geven als ik morgen met Lieke naar de Zeepaardjes ga om haar te laten trakteren… En wat zegt dat over mij …? Dat ik vind, dat ze overdag aan de drank moeten? Nee laten we dat maar niet doen, niet zo verantwoord, dat doen ze maar in hun eigen tijd. Wat dan? Ik meen het, ik vind gewoon dat die dames echt wel iets extra’s verdienen.
???????Waarom? Elke dag weer staan zij klaar voor mijn dochter en zo’n 13 andere ettertjes en cruella’s, want laten we eerlijk zijn die kinderen zijn vaak hartstikke lief, maar soms kan elke ouder ze vast wel eens achter het behang plakken. Althans ik die van mij wel. Tuurlijk, -het is hun werk-,  tuurlijk -ze worden ervoor betaald – …. Maar los daarvan.
??Ik zou er niet aan moeten denken dat ik elke dag met 13 kinderen die niet van mij zijn, of die niet uit mijn Inner Circle komen, op te moeten trekken, come on….. Zelfs niet als ik ervoor betaald werd. Laat staan dit te doen met enorme glimlach, betrokkenheid en passie. Ik heb daar echt heel veel respect voor ?. En ik vind Lisette, Marloes en Lisa alle drie toppers. En daarom vind ik dat ze ook een extra glimlach verdienen. Ik hoop dat of Derek, of Jude of Matthew daarvoor gaat zorgen als ik morgenvroeg met die mand naar de zeepaardjes ga! Ik zeg altijd maar zo, aardig zijn kost niets extra’s en is gewoon gratis. Een glimlach en een beetje positiviteit is goud!
En mochten jullie willen weten wie ik zou kiezen? “Geen” van alle natuurlijk ik heb mijn eigen Mc Dreamy…?? Voor wie ga jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *